L’actual campiona d’Espanya de bloc Aida Torres

Aida Torres, campiona d’Espanya de bloc

Les finals de bloc han estat les encarregades d’obrir l’última jornada del Super Campionat d’Espanya d’Escalada celebrat entre els dies 29 d’octubre i 1 de novembre a la Sala Rocópolis (Pamplona). En la categoria absoluta les primeres en sortir han estat les femenines, les quals han hagut de resoldre quatre blocs ben variats.

Aida Torres i Iziar Martínez han anat molt ajustades des del principi fins al final i han aconseguit tres tops dels quatre blocs. Ha estat l’últim bloc, un problema molt exigent de preses romes i de compresió, el que ha decidit qui s’emportava la medalla d’or. Ha estat Aida Torres l’única escaladora que ha pogut aconseguir la zona de l’últim bloc, cosa que li ha donat el campionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan