Aida Torres guanya la segona prova de la Copa de Bloc a Salamanca

L’escaladora de la selecció catalana Aida Torres (CE Torelló) ha guanyat la segona prova de la Copa d’Espanya de Bloc disputada a la sala La Ola a Salamanca (Salamanca) aquest passat dissabte 20 de novembre. La primera prova va celebrar-se una setmana abans a la sala Cereza Wall de Plasència (Càceres) i l’última prova de la Copa es disputarà el següent dissabte 27 de novembre a Lugo.

Aida Torres i Mikel Linacisoro, guanyadors de la segona prova

L’actual campiona d’Espanya de bloc Aida Torres ha pujat al calaix més alt del pòdium femení en la segona prova de la Copa. 

Torres ha guanyat amb un gran avantatge a les seves contrincants després de fer top als quatre blocs de la final. Díez i Martínez, per la seva banda, només han pogut resoldre dos dels quatre problemes. Finalment, una zona de diferència ha estat la que ha decidit la segona posició a favor de la madrilenya. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan