Aida Torres fa història

L’escaladora de la selecció catalana, Aida Torres, ha fet història convertint-se en la primera catalana subcampiona d’escalada juvenil. Ho ha fet al Campionat d’Europa d’escalada juvenil que s’ha disputat a la ciutat russa de Perm entre els dies 1 i 5 de maig, després de guanyar la medalla de plata en la modalitat d’escalada en bloc. La medalla d’Aida Torres guanya encara més rellevància aquest any que l’escalada es disputarà per primera vegada en la història com a esport olímpic als Jocs Olímpics de Tòquio. De fet, l’escaladora catalana ja va ser molt clara amb les seves intencions de convertir-se en una esportista olímpica en una entrevista a la FEEC el darrer mes de març.  Avui, amb només 18 anys, demostra més que mai que va a totes per aconseguir-ho.

Aida Torres, una promesa de l’escalada catalana

L’escaladora torellonenca Aida Torres Illamola va sobresortir el 2019 –amb només 16 anys– en nombroses competicions internacionals. Entre elles, el Campionat d’Europa d’escalada celebrat a Brixen (Itàlia) i en el qual va quedar 8a. Només li han calgut dos anys per pujar sis posicions i trepitjar el pòdium del campionat d’Europa d’escalada. En queden quatre pels Jocs Olímpics de París.

Torres ha demostrat al món que és una rival digna de considerar. Queda molt camí per recórrer, però sobre el que sí que podem estar segurs és que està determinada a aconseguir un lloc als Jocs Olímpics de París el 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan