Aida Torres destaca al Campionat del Món Juvenil d’Escalada a Rússia

Aida Torres va estrenar-se en la competició a Rússia, l’última juvenil de la seva carrera, superant la seva marca personal en la disciplina de Velocitat amb un temps de 10.73 segons, aconseguint així arribar a les finals. Finalment, els 11.24 segons de la final la van deixar en 16a posició.

Quant a la disciplina de bloc, la torellonenca va passar a les semifinals amb 2 tops i 3 zones dels 6 blocs de les classificacions, però l’únic top i les tres zones dels 4 blocs disputats no van ser suficients per passar a les finals. Tot i això, la jove escaladora va aconseguir una envejable 11a posició. Pel que fa a la disciplina de dificultat, una mala gestió de la segona via de la classificatòria no va deixar-la passar a les semifinals amb una 29a posició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCatalan